17 Mart 2010

Avis Türkiye’nin 51. Hizmet Noktası Konya Havalimanı’nda Açıldı!

Türkiye’de en fazla ofise ve araca sahip olan araç kiralama markası Avis, kısa süreli araç kiralama sektöründeki büyümesini sürdürüyor.

Güler yüzlü hizmet anlayışı ve verdiği güvenle müşterilerinin her zaman yanında olan ve 50. ofisini Şubat ayında Adıyaman’da hizmete sokan Avis, 51. ofisini Konya’da açtı. Konya şehir ofisi ile uzun zamandır Konyalılara hizmet veren Avis, Türkiye’deki 51., Konya’daki ikinci ofisiyle Konya Havalimanı’ndan da hizmet vermeye başladı.



36 yıllık tecrübesi ve güvenilirliği ile tüm araç kiralama ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler üreten Avis, Konya Havalimanı’na açtığı yeni ofisiyle müşterilerine daha yakın olmayı hedefliyor.

Avrupa’da dört yıl üst üste en yüksek müşteri memnuniyeti sunan ülke ödülünü alan, 2008 yılında, EAMEA (AVRUPA, AFRİKA, ORTA DOĞU, ASYA) Bölgesinde “Yılın Ülkesi” ödülüne layık görülen ve geçtiğimiz günlerde Turizm Taşımacılığı alanında en iyi marka seçilen Avis Türkiye, Konya’daki ikinci hizmet noktasıyla turizm ulaşımına da kolaylıklar getirecek.

http://www.carturk.com/

Hiç yorum yok: