30 Mart 2010

Makyajlı Fabia ve Roomster Mayıs'ta yola çıkacak

Skoda Fabia ve Roomster modellerini yeniledi. Mayıs ayından itibaren Türkiye'de satışa sunulacak makyajlı Fabia ve Roomster'in fiyatları da belli oldu. Yenilenen Fabia 26 bin TL, yeni Roomster ise 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.


Fabia ve Roomster'in yenilenen tasarımında en çok dikkati çekenler yeni radyatör ızgarası ve aracın ön kısmının yatay çizgisini öne plana çıkarmak için büyük çapta genişletilen 3 boyut görünümlü farlar.


Motorda yapılan kapsamlı değişiklikler, araçların ön kısmının değişmesine yol açarak yeni profil yüzünü ortaya çıkarıyor. En büyük değişiklik ise motor seçeneğinde kendini gösteriyor. Yeni Fabia'da 60 -105 beygir, yeni Roomster'da ise 70-105 beygir arasında değişen toplam yedi benzinli, dört de dizel motor bulunuyor. Bu motorlar 1.2 ile 1.6 litre arasında yer alıyor.



Geçen yıl Superb ve Octavia modellerinin, bu yıl da Roomster ve Fabia modellerinin yenilendiğini söyleyen Marşan, "Skoda'nın tüm ürün gamı yenilendi. Ayrıca yeni SUV modelimiz Yeti'de Türkiye'de satışa sunuldu. Bu yeni modellerin de dopingiyle bu yıl 5 bin adetlik satış hedefliyoruz" dedi. Marşan, 2011 hedefini ise 8-10 bin adetlik satışla, ilk 10 marka arasında girmek olduğunu sözlerine ekledi.
 

haber@carturk.com

Hiç yorum yok: