18 Mart 2010

Renault ve Dacia'dan Mart ayı fırsatları

Renault'un, mart ayında müşterilerine binek modellerde hediye, indirim ve ileri teslim fırsatları sunduğu bildirildi. Renault tarafından yapılan açıklamada, Fluence modelinde tüketicilere 1 yıllık Renault Kasko ve 1 yıllık periyodik bakım hediye edilirken, Symbol, Clio HB, Clio Grand Tour, Megane HB, Megane Coupe, Megane Sport Tourer, Grand Scenic ve Laguna'da 2 bin liraya varan cazip indirim fırsatları bulunduğu belirtildi.

Tüketicilerin, Symbol, Clio HB, Clio Grand Tour, Megane HB, Megane Sport Tourer ve Grand Scenic modellerinde indirimli anahtar teslim fiyatlarının üzerine 1000 lira avantajlı fiyatlarla ileri teslim kampanyasından yararlanabilecekleri de kaydedildi.

Dacia yetkili servislerinde kampanya
Dacia, Türkiye'deki toplam 250 yetkili servis noktasında 10 Nisan 2010 tarihine kadar müşterilerine özel indirim ve taksit olanakları sunduğunu duyurdu.

Konuya ilişkin açıklamada, Dacia yetkili servislerinde araçlarına bakım yaptıran araç sahiplerinin Fix ve Motrio Fix Servis Paketlerinde yüzde 20 indirimden faydalanabildikleri, araçlarının yağını değiştirmek isteyen Dacia sahiplerinin ise Elf motor yağlarında yüzde 20 indirim imkanına sahip oldukları bildirildi.

Park sensörü, yerli alarm kiti veya Parrot telefon kiti paketlerinden birini alarak aracını daha donanımlı hale getirmek isteyenlerin bu aksesuarlardaki yüzde 20 indirimden yararlanabilecekleri dile getirilen açıklamada, ödeme konusunda da kolaylık sağlayan Dacia'nın, Bonus Card, Maximumum Kart ve Worldcard ile yapılan ödemelerde 6 taksit imkanı sunduğu ifade edildi.

http://www.carturk.com/

Hiç yorum yok: