13 Nisan 2010

2010 Yılı 'Dünyada Yılın Otomobil Tasarımı' Ödülü Chevrolet Camaro'nun

Chevrolet Camaro “Dünyada Yılın Otomobil Tasarımı” Ödülünün sahibi oldu …
Chevrolet Camaro Türkiye’de 2011 yılında pazara sunulacak…

Chevrolet Camaro “Dünyada Yılın Otomobil Tasarımı” yarışmasında birincilik ünvanına sahip olurken, tasarım konusundaki iddiasını bir kez daha kanıtlamış oldu. 1 Nisan 2010 Perşembe günü New York Uluslararası Otomobil Fuarı’nda açıklanan sonuçlara göre;Chevrolet Camaro dünyanın farklı yerlerinden beş tasarım uzmanı tarafından seçilen 4 değişik model içinde “Dünyada Yılın Otomobil Tasarımı” ödülüne sahip oldu.


Yahoo!’ya göre, Camaro 2009’un en çok aranan aracı oldu. Camaro aynı zamanda Popular Mechanics dergisi tarafından Otomotivde Mükemmellik Ödülüne layık görüldü ve Automobile Magazine dergisi tarafından All-Star (Mükemmel) olarak değerlendirildi.



Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Murat Aydın konuyla ilgili şunları söyledi : ‘’ Chevrolet Camaro modelimizi Chevrolet Türkiye olarak 2011 yılında Avrupa ülkeleri ile eşzamanlı olarak Türkiye’de satışa sunacağız. Tasarım ve performans konusunda dünyanın en özel araçlarından birisi olan Camaro, almış olduğu “Dünyada Yılın Otomobil Tasarımı” ödülü ile bunu bize bir kez daha kanıtladı.’’

haber@carturk.com

Hiç yorum yok: