19 Nisan 2010

Chevrolet Cruze Birinci Yılını Kutluyor

Nisan 2009’da Türkiye’de pazara sunulan Chevrolet Cruze satışa sunulduğu ilk yılında 5.500 adedin üzerindeki satış rakamı ile sınıfının en iddialı modellerinden biri oldu. Cruze Euro NCAP güvenlik testinden rekor puanlarla aldığı 5 yıldız ödülü ile sınıfının en güvenli aracı seçildi.


Chevrolet Cruze, coupe tarzı sedan tasarımı, tüm donanım seviyelerinde standart sunulan Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), 8 hava yastığı, Euro NCAP’ten 5 yıldız güvenliği ve kaliteli iç mekan malzemeleri ile en dikkat çeken sedanlar arasında.


16V 1.6 benzinli motor, düz ve 6 ileri tam otomatik vites seçenekleri ve 3 farklı donanım seviyesi ile satılan Cruze'da çift renkli kokpit tasarımı, sınıfındaki en iyi arka koltuk diz ve baş mesafesi, elektronik iklim kontrollü klima, yağmur sensörü, ışığa duyarlı otomatik yanan farlar, ışığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynası, grafik bilgi ekranı, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, elektrikli ön ve arka camlar, Aux-in girişi ve USB bağlantı noktası, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, uzaktan kumandalı merkezi kilit, 16“ alaşımlı jantlar, 6’lı CD çalar ve 6 hoparlör ekipmanları bulunuyor.


EuroNCAP güvenlik testinden rekor 5 yıldız alan Cruze, C sedan segmentinin ilk ve tek 5 yıldızlı otomobilidir. Uluslararası AUTOBEST yarışmasında "2010 Yılının En İyi Otomobili“ ünvanına sahip oldu. Cruze 33.720 TL’den başlayan fiyatlar ile satılıyor.



haber@carturk.com

Hiç yorum yok: