5 Nisan 2010

Çinli FAW Türkiye’ye Kayseri’den giriyor

Komsan Otomotiv'in distribütörlüğünü üstlendiği Çinli FAW’ın 4 model mini ticari aracı, haziran ayında satışa sunulacak. Kayseri’de faaliyet gösteren Komsan Otomotiv Üst Yöneticisi Süheyl Baybalı, Çin'in en köklü markalarından FAW Group Corporation'ın distribütörlüğünü üstlendiklerini açıkladı.

Özellikle KOBİ'lerin ihtiyaçlarına çözüm getirecek mini ticari araçları Türkiye’ye getireceklerini belirten Baybalı, ilk sevkiyatın bu ay içerisinde yapılacağını ve mini ticari araçların haziran başında tüketicinin beğenisine sunulacağını söyledi.


Komsan, ilk olarak FAW’ın Pick-Up CA 1024 V, Double Cap Pick-Up CA1024 VR, Mini Van CA 5024 A2 ile Mini Van CA 5024 A4 model ticari araçlarını getirecek.


İlk etapta cazip fiyatlar ile piyasaya çıkacak olan pick-up ve mini van araçlarımız, kendi sınıfında güvenilir konstrüksiyonu, daha güçlü çevreci euro 4 motoru ve tasarımları ile dikkat çekiyor.


Çin'de 1953 yılında kurulan ve 1956 yılında ilk kamyon üretimini gerçekleştiren FAW, 1991 yılında Volkswagen, 2002 yılında Toyota ve 2003 yılında Mazda ile yaptığı işbirlikleri sonucunda üretim çeşitliliğini geliştirdi.

haber@carturk.com

Hiç yorum yok: