21 Nisan 2010

Ford Fiesta Sport satışa sunuldu

Ford Otosan, Red Dot Tasarım ödüllü Fiesta'nın yeni 3 kapılı modeli Fiesta Sport'u otomobil tutkunlarının beğenisine sundu.


2008 yılının ekim ayında lansmanı yapılan ve 2009'da 472 bin adet satışla Avrupa'nın en çok satan 2. otomobili unvanını alan Fiesta, 3 kapılı Fiesta Sport ile iddiasını sürdürmek istiyor. 2010 ilk çeyrek satış sonuçlarına göre segmentininin en fazla tercih edilen 5 kapılı modeli olan Fiesta, tasarımıyla dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan "Red Dot Tasarım" ödülünün de sahibi oldu.


3 kapılı Fiesta Sport, daha agresif bir duruş sergilerken, "Ford Kinetik Tasarım" felsefesinin bir ürünü olan araç; "dururken dahi hareket halinde hissi" 3 kapılı Sport modelinde doruk noktaya ulaşıyor.

Fiesta Sport 33 bin 650 TL'den başlayan cazip fiyatlarla pazara sunuldu. Fiesta Sport'a sahip olmak isteyenler, nisan ayında da devam edecek olan 50. yıl satış kampanyası ile 500 TL taksitli kredi, 50 ay garanti ve yol yardım hizmeti gibi avantajlardan da faydalanabilecek.

Fiesta Sport; gövde rengindeki geniş spoiler ve karartılmış arka camlarla farklı bir kimlik sergilerken, spor tasarıma sahip ön alt ızgara, ön ve arka tampon etekleri ile yan etekler, agresif duruşu destekliyor.

Fiesta Sport'un dış tasarımdaki farklılık motor kaputu altında da devam ediyor. Sport'da Fiesta ailesinin en güçlü motoru olan 120 PS gücündeki 1.6 Litrelik benzinli motor yer alıyor.


haber@carturk.com

Hiç yorum yok: