1 Nisan 2010

Yeni Cerato Türkiye Yollarında...

Kia’nın C segmentindeki başarılı temsilcisi Cerato, tamamen yenilendi. Yeni Cerato, yenilikçi stili, geniş iç hacmi, sunduğu yakıt ekonomisi, yaşattığı sürüş keyfi, teknolojisi ve güvenliği ile kullanıcılarının beklentilerinin tümünü karşılayacak özelliklere sahip. Ekonomikliği kadar sportifliği ile de öne çıkan yeni KIA Cerato, keskin hatlı dış yapısıyla KIA’nın gelecekteki tasarım çizgisinin habercisi gibi.


Yeni KIA Cerato ülkemizde, sedan gövde tipiyle, 1.6 lt. CVVT benzinli motor ve Core, Comfort ve Concept olmak üzere 3 farklı donanım paketi, düz ve otomatik vites seçeneği ile satışa sunuluyor. olan 1.6 lt. ve 126 ps maksimum güç üretimine sahip Cerato’nun karma yakıt tüketimi değeri ise sadece 6.6 lt./100km.


Yeni KIA Cerato Core paketinde, önde çift hava yastığı, EBD destekli ABS fren sistemi, otomatik ön ve arka camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit standart olarak sunuluyor. Üst paketlerde ise toplam 8 adet hava yastığı bulunuyor. Ayrıca, 17 inç alaşım jantlar, tam otomatik klima, ışığa duyarlı otomatik yanan farla, elektrik kontrollü, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar, arka park sensörü, USB/Ipod girişi gibi standart donanımlar da mevcut.


Yeni KIA Cerato’da, mükemmel yol tutuşu ve ön taraflardaki hava soğutmalı geniş diskli etkin fren sistemininyanı sıra, ABS, EBD, BAS, TCS, ESC ve CBS gibi gelişmiş sistemleri de barındırıyor.


haber@carturk.com

Hiç yorum yok: