10 Mayıs 2010

Chevrolet Captiva 4x4'ten Rekor Satış Performansı!

Captiva 4x4, 2010 yılının Nisan ayında gerçekleştirdiği 587 adetlik satışı ile SUV-C 4x4 segmentinde aylık satış adetinde kendi rekorunu kırdı. Captiva 4x4 bu satış adedi ile SUV-C segmentinde Nisan ayında % 45,15 pay alarak segment payı olarak da bir rekorun sahibi oldu.


Nisan ayında müşterilerden gelen bu yoğun talep üzerine Nisan ayında geçerli olan kampanya Mayıs sonuna kadar uzatıldı. Captiva’nın Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olan kampanyalı tavsiye edilen anahtar teslim fiyat ise 69.470 TL’den başlıyor.


Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Murat Aydın; "Son derece rekabetçi olan Türkiye pazarında Türkiye’nin En Dinamik Otomobil Markası olma vizyonu ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. 4x4 SUV segmentindeki başarılı modelimiz Captiva, 2009 senesini kendi segmentinde lider olarak kapattı. Captiva, 2010 yılının Ocak –Nisan döneminde yine en çok satılan SUV-C 4x4 modeli oldu. Nisan ayındaki rekor satış rakamına rağmen gelen müşteri taleplerinin tamamını karşılayamadık. Bu yüzden bekleyen müşterilerimizin de özel Nisan koşullarından yararlanması için Nisan fiyatlarımızı Mayıs sonuna kadar devam ettirme kararı aldık. Captiva’ya gösterilen büyük ilgiden son derece memnunuz" dedi.


150 beygir gücünde 2.0 litre Turbo dizel motor ve otomatik vitesin standart olarak Captiva 4x4 satışa sunulmakta. 7 koltuk seçeneği, İnci Beyazı dış renk ve iç mekanda da bej döşeme seçenekleri Captiva müşterilerinin en çok talep ettiği özellikler arasında yer alıyor. İnci Beyazı dış rengi ile Captiva SUV segmentinde yeni bir moda akımının öncülüğünü üstleniyor.


Kapsamlı güvenlik ve 4x4 sürüş özellikleri; 10 adet (ön, yan ve perde ) hava yastığı, ESP (Elektronik Denge Kontrol Programı) sistemine entegre edilmiş HBA (Hidrolik Fren Destek Sistemi), Darbe emici çelik güvenlik kafesi, DCS (İniş Kontrol Sistemi), ARP (Devrilmeye Karşı Aktif Koruma Sistemi), LRS (Yatay Sürüş Süspansiyonu Sistemi) ve EDB (Elektronik Kontrollü Fren Güç Dağılımı) tüm Captiva’larda standart olarak bulunuyor.


8 yönlü elektrikli sürücü koltuğu, elektronik iklim kontrollü klima, pusula, 18 “ hafif alaşımlı alü-minyum jantlar, yol bilgisayarı, 6lı CD/MP3 çalar, arka park sensörü, deri koltuk gibi çok sayıda konfor özelliği Captiva’da sunulan diğer özellikler.


Captiva 4x4 „Sportif Krom Aksesuar Kiti“ ile Yan Basamaklar, Arka Lamba Krom Çerçeve, Ön Tampon Alt Yüz ve Ön Sis Farı Çerçevesinden oluşan „Sportif Krom Aksesuar Kiti“ ile satılıyor. Sportif Krom Aksesuar Kiti 1.100 TL gibi çok cazip bir fiyat ile Captiva müşterilerine sağlanmakta.


haber@carturk.com

Hiç yorum yok: