1 Mayıs 2010

Opel En Çevre Dostu Sürücüyü Arıyor

Opel, “Çevreci sürücüler” arıyor. Organizasyonun orijinal adı “Green Drivers Wanted”. Bu yarışmaya herkes katılabilir, hatta finalde, bir Opel Ampera’nın yani Opel markasının seri üretimine başlanacak ilk elektrikli otomobilinin sahibi olabilir.


Yarışmanın startı sanal ortamda verildi. Bu sanal yarışmanın ilk basamağına 11 Haziran 2010 tarihine kadar www.ecoFLEX-experience.com/tr adresinden katılım yapılabilecek. Soruları doğru ve hızlı şekilde cevaplayabilen katılımcılar, bir sonraki tura yani sanal tutumluluk yarışmasına geçiyor. Bu aşamaları geçme başarısını gösteren katılımcılar finallerde yarışmaya hak kazanıyor.
 

 Finaller 19 ülkenin liderinin katılımıyla, 22-24 Temmuz 2010 tarihleri arasında Malmö’de gerçekleştirilecek. Ancak bu kez katılımcılar, gerçek otomobiller kullanacak. Test parkurundaki finallerde finalistler en tutumlu kullanımı gerçekleştirmek üzere yarışacaklar. 



En “Yeşil sürücü” unvanını hak eden yarışmacı ödül olarak Opel Ampera kazanacak. Yarışmanın ikincisine Opel Astra ecoFlex, üçüncüsüne ise Corsa ecoFlex hediye edilecek.

haber@carturk.com

Hiç yorum yok: