5 Ağustos 2014

Oto World Asya'nın açık oto pazarı açıldı

Anadolu yakasının “ilk ve tek” Oto AVM’si Oto World Asya, Pendik Sabiha Gökçen Havaalanı yolunda hızla yükselmeye devam ederken, projenin yanında yer alan 20 bin m2’lik boş alan açık oto pazarı olarak değerlendirildi. Pendik Belediyesi tarafından zemin etüdü ve çevre düzenlemesi tamamlanan pazar, 20 Temmuz Pazar günü yüzlerce vatandaşımızın katılımı ile hizmete açıldı.
Oto World Asya’nın ortakları Has ve Evra Group’un göğüs sponsorluğunu üstlendiği Pendikspor, aynı ada sahip açık oto pazarının işletmesini gerçekleştirecek. İlk etapta 800 araç kapasitesine sahip Pendikspor Açık Oto Pazarı alanında, pazarın misafirleri için de bir otopark alanı bulunuyor. Oto World Asya’yla beraber düşünüldüğünde Anadolu yakasının 2. el oto piyasasının nabzını tutacak alan, alıcı ve satıcılar için Ağustos sonuna kadar ücretsiz olacak.
Oto World Asya’da yer alan galericilerin, araçlarını sergileyebilecekleri satış alanı, ilk etapta Pazar günleri hizmet verecek. Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakınlığı ile komşu ülkelerden ve çevre illerden alıcıları çekecek oto pazarına gelenler, Oto World Asya’da yer alan banka, ATM, sigorta acenteleri, oto servis alanları gibi hizmetlerden de faydalanarak çok kısa sürede işlemlerini tamamlayabilecek.

Hiç yorum yok: