24 Eylül 2014

Paris Motor Show’da Opel’den 4 Dünya Prömiyeri

Opel, 4 Ekim tarihinde başlayacak Paris Motor Show’da 4 dünya prömiyerine imza atacak.

Yeni Corsa; yeni nesil üç silindirli 1.0 litrelik motor ve altı ileri manuel şanzıman seçeneği ile sunulacak. Tamamı alüminyum Ecotec motor, 115 beygir güç ve 170 Nm. tork üretiyor.
• ADAM S; Opel’in kişiselleştirme özellikleriyle dikkat çeken ADAM’ın sportif versiyonu S, 1.4 litre 150 beygirlik benzinli Ecotec motor ve altı ileri manuel şanzıman seçeneği ile sunulacak.
• Dizel Mokka; "Sınıfının en sessiz ve en kuvvetli" 1.6 litrelik dizel motoru, Almanya’da ikici kez yılın 4X4’ü seçilen MOKKA’da sunulacak.
• Yeni Nesil 2.0 litrelik Dizel Motor; 2.0 litrelik dizel motor, ilk kez işlevsellik ve rahatlığın mükemmel kombinasyonunu sunan Zafira Tourer ve Opel’in Amiral gemisi Insignia’da kullanılacak. Euro 6 standartlarına uyumlu motor, 170 beygir güç ve 400 Nm. tork üretiyor.
Opel CEO’su Dr. Karl- Thomas Neumann "Dört dünya prömiyeri, yeni nesil model ve motor atılımımızın istikrarlı biçimde devam ettiğini ifade ediyor. Yeni Corsa ve ADAM S, model portföyümüzün yeni yüzleri iken 2.0 litrelik motorumuz dizel teknolojisinde zirveye oynadığımızı gösteriyor” dedi.

Hiç yorum yok: