24 Kasım 2014

"Geleceğin Audi'si" Los Angeles Fuarı’nda

Audi’nin gelecekteki tasarım anlayışı Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıtılıyor. Los Angeles Otomobil Fuarı’nda Audi’nin gelecekteki modellerinin izlerini taşıyan konsept araç sergileniyor.
Los Angeles Otomobil Fuarı, Audi DNA’sının vitrini oluyor; Audi’nin yeni tasarım döneminin başlangıcı olarak sunulan konsept model, fuarda sergileniyor.
Audi için ‘simge bir otomobil’
2014 yılında Audi bünyesine katılan Marc Lichte’nin başlattığı yeni tasarım atağında temel strateji daha ilerici ve çok duygusal; Markanın hem teknik yeterliliğini hem de kalite iddiasını ortaya koyuyor. Los Angeles’ta sergilenen konsept model de bunun ilk temsilcisi.
Audi’nin sportif anlayışı, hafif tasarımı ve quattro sistemini temsil ettiğini belirten Macr Lichte, “Konsept otomobilde bu bilgi birikimini yeni bir şekilde ortaya koyuyoruz: Lüks segmentteki en sportif otomobili sunuyoruz. Ekibimiz, hem dış hem de iç tasarımda yeni yaklaşımlar benimsedi” dedi.
Konsept modelin teknolojisi, güç, konfor ve verimliliği de birleştiriyor. 4.0 TFSI motor, 605 hp kadar güç, 750 Nm tork üretiyor ve kalkıştan 100 km/s hıza 3,7 saniyede ulaşıyor. Dinamik dört teker direksiyon sisteminde arka tekerler beş dereceye kadar açı yaparak sürüş sırasında yol tutuşu daha üst noktalara çıkarıyor.

Hiç yorum yok: