24 Şubat 2015

Aracınıza mobil servis imkanı

Arabanızın periyodik bakımları için servise gitmenize gerek yok!
Otomobil teknolojilerinin geliştiği günümüzde artık satış sonrası hizmetlerinde aynı hızla geliştiğini söylememiz mümkün. Buna bağlı olarak otomobil servisleri konusunda da çeşitli gelişmelerin yaşanması çok farklı satış sonrası hizmetlerin ortaya çıkmasına sebep oluyor.
www.mobilotoservis.com'un girişimiyle yapılan bu hizmette, otomobilinizin tüm periyodik bakımları ev ya da iş yerinizin önünde yapan yaratıcı bir girişim. Bu size biraz garip gelmiş olabilir, ama durum gerçekten de böyle. Mobil Oto Servis’in hazırlamış olduğu özel tertibatlı otomobillerle sizin belirlemiş olduğunuz gün ve saatte kapınızın önüne gelerek arabanızın bakımları gerçekleştiriliyor.
Otomobil periyodik bakımlarına yeni bir soluk kazandırın bu uygulama şu şekilde işliyor; Öncelikle www.mobilotoservis.com internet sitesi üzerinden arabanızın marka ve modelini seçerek ücretsiz fiyat teklifi alıyorsunuz. Ardından belirlenen gün ve saatte Mobil Oto Servis ekibi sizin adresinize gelerek aracınızı sizden alıyorlar. Hava, yağ ve polen filtreleri sökülerek yenisiyle değiştiriliyor. Daha sonra eski yağınız boşaltılarak yeni motor yağı ekleniyor. Ardından antifriz, silecek suyu ve diğer sıvı kontrolleri yapılıyor ve eksik olanlar tamamlanıyor.
Daha sonra akü kontrolü, fren diski ve balatası kontrolleri yapılarak araç sahibine bilgi veriliyor. Son olarak aracınız bilgisayara bağlanarak tüm arıza ve servis ışıkları söndürülüyor. Bu sayede arabanızın tüm arızalarını görmüş oluyorsunuz. Son olarak size bir garanti belgesi verilerek bir yıl ya da 10.000 kilometre garanti verilen bu hizmetler resmileştirilmiş oluyor. Kredi kartına taksit ve nakit ödeme seçeneklerinin bulunması da ayrıca bir avantaj. Tüm bunların yanında değiştirilmesini istediğiniz başka parçalar varsa bunu Mobil Oto Servis teknik ekibine bildirerek fiyat teklifi isteyebiliyorsunuz.

Hizmetin en güzel noktası ise tüm parçaların gözünüzün önünde açılıyor olması ve tıpkı özel servislerde kullanılan orijinal yedek parçaların aynısının kullanılması diyebiliriz. Tüm bunlar dışında mobil hizmetlerden olan fren balatası değişimi, fren diski değişimi, buji değişimi, akü değişimi gibi hizmetleri ister ev ya da iş yerinizin önünde, isterseniz de Mobil Oto Servis’in 1000 metrekarelik kapalı garajında yaptırabilirsiniz. Ayrıca arabanızın ağır bakımlarından olan triger seti değişimi, baskı balata değişimi, V kayışı değişimi, amortisör değişimi gibi işlemleri de Mobil Oto Servis garajında yaptırmanız mümkün. Türkiye’de ilk kez kapının önünde bakım imkânı sunan bu hizmetten faydalanmak için www.mobilotoservis.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: