22 Mayıs 2015

Citroën'in yeni modelleri İstanbul Autoshow Fuarı'nda

Citroën, tasarımlarını akıllı teknolojilerle buluşturduğu modelleri ile İstanbul Autoshow Fuarı'nda boy gösteriyor. Citroën açıklamasına göre, Citroën, yeni motor ve şanzıman teknolojisini kullanıcılarına sunuyor. Tam otomatik şanzıman EAT6 dizel ve benzinli modelleri ilk kez İstanbul Autoshow'da otomobil severlere tanıtılıyor.
Bu yıl 15'ncisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Otomobil Fuarı'nda Citroën, yeni BlueHDi ve PURETECH motorları ile şanzıman teknolojisini otomobil meraklılarına sunuyor. Citroën'nin şanzıman teknolojisinde geldiği son noktayı temsil eden tam otomatik EAT6 dizel ve benzinli modelleri de ilk kez Autoshow'da sergileniyor.
Şu anda sadece C4 ve C4 Picasso modellerinde kullanılan BlueHDi ve PURETECH motorlar ilerideki dönemde diğer modellerde de tercih edilecek. Citroën'nin fuarda sergilenen diğer modelleri arasında geçen yıl Eylül ayında piyasaya sunulan C4 CACTUS ile C1 modelleri de bulunuyor.
Otomobil severlerin dikkatlerini çekecek sportif başarının sembolü ünlü yarış aracı C-ELYSEE WTCC ise standın yıldız modeli. Citroën'nin, NEMO COMBI VIZYON ve yenilenen BERLINGO COMBI MULTISPACE modelleri de stanttaki yerlerini alıyor.
Citroën, kullanıcılarının hayatı kolaylaştırmak için sürüş sırasında daha fazla keyif almanın yanı sıra kullanım maliyetini düşürme ve çevresel etkilerini azaltmayı amaçlayan teknolojileri seçmeye özen gösteriyor. Bu teknolojilerin en son örneği ise; BlueHDi ve PureTech teknolojili motorlar.

Hiç yorum yok: