29 Nisan 2016

Türkiye'nin yeni Hatcback'i: Fiat Egea

Hatcback dünyası, ezber bozan yeni üyesine kavuşuyor..
Geniş iç hacmi ve standart olarak sunduğu yüksek teknoloji ile FIAT Egea Hatchback, çok yakında yollarda..
Dinamik tasarımı, konforlu donanımı, göz alıcı detaylarıyla yeni FIAT Egea Hatchback cesur karakterini ortaya koyuyor!
Yeni FIAT Egea Hatchback, 5 kişilik geniş yaşam alanı ve segmentinde devrim yaratan arka diz mesafesi ile sadece sürücüsü için değil, tüm yolcuları için benzersiz konfor ve ferahlık sunuyor.
Üstelik tüm bunları sadece 4.35 metrelik uzunluğa sığdırarak şehir içinde de üstün manevra kabiliyeti sağlıyor.
FIAT Egea Hatchback, ideal sürüş ergonomisi, özenle tasarlanmış şık koltukları, 12 litrelik kabin içi saklama alanı ve kolayca erişilebilen kumanda elemanları ile konfor ve kullanışlılığı bir arada sunuyor.
Hayatınızı kolaylaştırmak üzere tasarlanan Egea Hatchback, 440 litreye varan bagaj kapasitesiyle segment standartlarını yeniden belirliyor.Artık tatil planlarınızda bütün valizlerinize yer olacak.
Egea Hatchback, 200 km/s hıza kadar kaza riskini tespit ederek otomatik fren yapan “Çarpışma Önleme Sistemi” ya da öndeki araç ile arasındaki mesafeyi koruyan “Adaptif Hız Sabitleme Sistemi” gibi üstün güvenlik teknolojilerini sınıfında ilk kez standart donanımlar arasında sunuyor.
Uconnect™ multimedia sisteminin 7 inç boyutundaki HD tablet ekranında sunulan geri görüş kamerasının keskin görüntüsü ile de tüm park manevraları artık çok daha kolay ve güvenli.
Yeni FIAT Egea, ezber bozan felsefesiyle AUTOBEST 2016 ödülünü kazandı. Güçlü ve verimli motorları, kullanışlılığı ve konforu bir araya getiren etkileyici tasarımı ve en ideal donanımı bütçenizi yormayacak fiyatlarla sunan FIAT Egea bu ödüle layık görüldü.
Tasarımıyla, performansıyla, genişliği ve konforuyla yeni FIAT Egea Hatchback keşfedilmeyi bekliyor!


Hiç yorum yok: