2 Temmuz 2016

Renault yeni pick-up modelini gün yüzüne çıkarıyor: ALASKAN

Renault, pick-up segmentine taptaze bir soluk getiren ve enerjik ön tasarımıyla göz kamaştıran bir tonluk ALASKAN’ı gün yüzüne çıkarıyor. Hem sağlam hem de konforlu olan ALASKAN en son teknoloji ürünü sağlam bir şasi ile sıra dışı bir sürüş konforu sunuyor.
ALASKAN, üst düzey off-road kabiliyeti ile 2.3 litre dCi motoru sayesinde sınıfının en iyi yakıt tüketimini başarıyla bir araya getirecek biçimde tasarlandı.

ALASKAN gücünü Renault’nun kendini çoktan kanıtlamış olan dört silindirli, çift turbolu dizel motorundan alıyor. Bu motor Renault Master serisinde de kullanılıyor. Farklı iki motor da ayrıca sunuluyor (pazarlara bağlı olarak): 2.5 litre benzinli motor (160bg) ve 2.5 litre dizel motor (160bg ve 190bg).
Altı vitesli düz vites kutusu veya yedi vitesli otomatik vites kutusu seçeneği ile birlikte iki veya dört tekerlekten çekiş seçeneği mevcut.
Fransa, Japonya ve Latin Amerika’da yürütülen çalışmalarla geliştirilen ALASKAN sürücüye yardımcı olacak bir çok özelliği de beraberinde getiriyor.
Kusursuz off-road kabiliyeti
Sürüş modları: 2WD (arka tekerlekten itiş) / 4H ve 4LO (Integral 4WD)
-2WD: günlük kullanım ve kaplanmış yollar için
-4H (60 km/s’ye kadar hızlarda devreye girer)
-4LO (araç durağan haldeyken deveye girer)
Elektronik Sınırlı Kaymalı Diferansiyel (eLSD):
Arka kilitli diferansiyel:
Araç kontrol yardımcıları:
- Yokuş Kalkış Desteği (HSA):
- (HDC):
Artı: Kilitlenme Önleyici Fren Sistemi (ABS), Elektronik Fren Dağılımı (EBD), Fren Desteği (BA), Elektronik Stabilite Programı (ESP).
ALASKAN Cuernavaca, Meksika’da üretiliyor. Ayrıca Barcelona, İspanya’da ve Cordoba, Arjantin’de de üretilecek. Araç ilk kez, ilk gösteriminin gerçekleştirildiği Kolombiya’da satışa sunulacak.



Hiç yorum yok: