4 Kasım 2012

Jetta Hybrid Autoshow'da


Volkswagen Binek Araç, Dünyanın en verimli otomobillerinden biri olan Jetta Hybrid’in Avrupa Prömiyeri’ni İstanbul Autoshow’da gerçekleştirdi.

150 PS’lik güç sağlayan yüksek teknolojili TSI motor ve sıfır emisyonlu 20kW’lık (27 PS) elektrik motoruna sahip Jetta Hybrid son derece performanslı ve verimli bir sürüş sunuyor. Bu sportif sedan geleneksel sürüş sistemleriyle karşılaştırıldığında yüzde 20 daha az yakıt tüketiyor.
Şehir trafiğinde, yakıt ekonomisi avantajı yüzde 30’la kadar çıkan Jetta Hybrid, ayrıca sadece elektrikli modda kullanıldığında sıfır emisyon değeri veriyor.

Volkswagen Jetta Hybrid, verimli olmasının yanısıra son derece de performanslı bir model. Aerodinamik olarak özel olarak modifiye edilen bir Jetta Hybrid, hız denemelerinin yapıldığı ve yüzeyi tuzdan oluşan Bonneville’de gerçekleştirilen rekor denemesinde 298 km/s hıza ulaşarak, bir dünya rekoruna imza attı.
Motor Trend yazarlarından Carlos Lago tarafından kullanılan otomobil 298.363 km/s yaparak hybrid modeller arasında en yüksek hıza ulaşan otomobil oldu.

Hiç yorum yok: