27 Aralık 2012

Derindere'den 'elektrikli' açıklama!

Medyada yer alan ve Derindere Şirketler HGrubu'n atfen verilen 'Türkiye'nin Elektrikli otomobili üretildi' şeklindeki haberler ile ilgili şirketten açıklama geldi.
Derindere'den yapılan açıklama şöyle:

''Bazı medya kuruluşlarında bilgi kaynağı olmadığımız ve ağırlığı duyuma dayalı yorumlardan oluşan birtakım haberlere yer verilmektedir. Girişimci ve dinamik bir yapıya sahip olan Derindere, her dönem kendi işi ile ilgili gelişmelere ve yeniliklere açık olmuştur. Kurumumuz, faaliyetleri ile ilgili kamuoyunu ilgilendiren her konuyu doğru zamanda ve tüm detayları ile paylaşacak kadar şeffaftır.

Derindere camiasının en büyük hedefi; faaliyette bulunduğu her alanda, koşulsuz müşteri memnuniyetini sürekli kılmak, istihdam sağlamak ve ülke ekonomisine katma değerler yaratmaktır.

Otomotiv Sektöründe, 45 yılı aşkın bilgi, birikim ve deneyime sahip Derindere Şirketler Grubu olarak, konu ile ilgili yakın gelecekte düzenleyeceğimiz bilgilendirme toplantısıyla tüm kamuoyunu aydınlatacağımızı saygıyla bilgilerinize sunarız. DERİNDERE ŞİRKETLER GRUBU''

Hiç yorum yok: