12 Aralık 2012

Otomobil tasarım yarışması

''Türkiye Otomotiv Sektöründe Ar-Ge Proje Pazarı ve Tasarım Yarışması'' için başvurular başladı. Yarışmaya katılmak isteyen tasarımcılar www.otomotivprojepazari.com adresini ziyaret edebilir.


Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından, Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteğiyle düzenlenen ''Türkiye Otomotiv Sektöründe Ar-Ge Proje Pazarı ve Tasarım Yarışması'' finalistleri farklı kategorilerdee toplam 293 bin lira ödül ve eğitim imkanı kazanacak.
''Otomotiv Tasarım Yarışması'', üniversite öğrencileri, profesyonel çevreler ile değerli bir fikri olan ve katılım kriterlerini karşılayan herkese açık. Katılımcılardan özgün ve yenilikçi projeler geliştirilmesinin beklendiği ''Otomotiv Tasarım Yarışması'', komponent bazında; Ergonomi, Yenilenebilir Enerji - Çevre, Emniyet, Mekanik Fonksiyonellik olmak üzere 4 kategoride katılıma açık bulunacak.

Yarışmanın teması ''Tasarım Yoluna Çık, Yolun Açık'' olarak belirlendi. Son başvurunun 1 Nisan 2013'te kabul edileceği tasarım yarışmasına www.otomotivtasarimyarismasi.com adresinden başvuru yapmak mümkün oluyor.

Hiç yorum yok: