18 Ocak 2013

INFINITI Q50


Premium otomobil markası INFINITI, yeni sportif sedan modelinin gelişini benzersiz özellikleri standart hale getirerek kutluyor. INFINITI, genişleyen model gamı için belirlediği stratejisinin ilk ürünü olan Q50’yi Detroit’te düzenlenen Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıttı.

Sürüş keyfini artıran Direkt Adaptif Direksiyon Sistemi (Direct Adaptive Steering) ve Aktif Şerit Kontrolü gibi dünyada ilk olma niteliği taşıyan özelliklere sahip olan yeni modelde, çeşitli sürücü ayarlarına ve sürüş özelliklerine kolayca erişim imkanı sağlayan özel bir dijital uygulama olan i-Key özelliği ve yeni nesil akıllı bağlantı sistemi Infiniti InTouch™ çift dokunmatik ekran bulunuyor.

İlk olarak 2013 yazında ABD’de 3.7 litrelik V6 motor ile 3.5 litrelik Hibrid motor alternatifleriyle satışa sunulacak olan Infiniti Q50, diğer pazarlarda ise yaz sonundan itibaren daha farklı motor seçenekleriyle tüketiciyle buluşacak.

Konforlu kokpitte sürücü pozisyonuna özel önem veriliyor. Sürücüye geniş bir kişiselleştirilebilir alan imkanı sunuluyor. Ön ve arka koltuklar, vücut basıncının daha geniş bir üst koltuk yüzeyine dağıtılmasına yardımcı olması için geliştirilmiş yeni ergonomik tasarıma sahip. Ferah kabin alanı yeni ince koltuk sırtı tasarımı ve daha fazla ön koltuk kayma ve yükselme ayarı ile artırılan ön ve arka baş yüksekliği ve arka diz mesafesi sunuyor. B direğini yaklaşık bir inç kadar ileri alarak arka koltuk ayak mesafesi de artırılarak araca giriş ve çıkış kolaylaştırıldı.


Hiç yorum yok: