12 Ocak 2013

Proje ve Tasarım Yarışması


Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği'nce düzenlenen otomotiv endüstrisinde geleceğin tasarımları ile projelerinin yer alacağı ''2. Otomotiv Proje Pazarı'' ve ''2. Otomotiv Tasarım Yarışması''na başvurular başladı.
Ekonomi Bakanlığı desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin koordinatörlüğünde, Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği tarafından organize edilen yarışmada otomotiv endüstrisi adına özgün ve yenilikçi tasarımların geliştirilmesi, inovatif proje önerilerinin sanayici ve ihracatçılar ile buluşturulması ve bu projelerin ortaklığa dönüştürülmesinin hedeflendiği kaydedildi.
Otomotiv aksam ve parça tasarımcıları ile üniversitelerde eğitim gören 18 yaş üstü öğrencilere açık olan tasarım yarışmasında, ergonomi, yenilenebilir enerji-çevre, emniyet ve mekanik fonksiyonellik olmak üzere 4 farklı kategoride projeler kabul edilecek.

Yarışmaya son başvuru tarihi 1 Nisan 2013. Başvurular www.otomotivtasarimyarismasi.com internet sitesi üzerinden de yapılabiliyor. Proje pazarı için ise son başvuru tarihi 15 Mart 2013. bu bölüm için de başvurular www.otomotivprojepazari.com internet sitesinden yapılabilir.
Sonuçlar 17-18 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek ödül töreninde açıklanacak.

Hiç yorum yok: