10 Kasım 2012

Chevrolet Cruze ailesinin yeni üyesi: Station Wagon


Türkiye’nin En Dinamik Otomobil Markası olma yolunda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Chevrolet, özellikle ailelere ve aktif yaşam tarzına sahip bireylere hitap edecek olan Cruze Station Wagon’u Autoshow 2012 ile birlikte satışa sundu.
140 beygir gücündeki 1.4L turbo benzinli motor ve standart donanım olarak sunulan ve akıllı telefonun içeriğini yedi inç boyunda, yüksek çözünürlüklü, tam renkli dokunmatik bir ekranda bir araya getiren MyLink interaktif bilgi-eğlence sistemi ile pazara sunulan Cruze Station Wagon’un Auto Show’a özel kampanyalı tavsiye edilen fiyatı ise 49.620 TL olarak belirlendi.
-Yeni tasarım ile daha spor bir görünüm
-1.478 litre’ye varan geniş bagaj hacmi
-Chevrolet MyLink bilgi ve eğlence sistemi ile akıllı telefon entegrasyonu
-Yeni 1.4L turbo benzinli motoru 140 hp ve 200 Nm azami
Yeni Chevrolet Cruze Station Wagon bütün bu ihtiyaçlar ve müşterilerin farklı yaşam tarzları göz önünde bulundurularak tasarlandı. Sahip olduğu özellikler bileşimi hem bir aile taşıtı, hem günübirlik geziler veya uzun tatil yolculukları için ideal olmasını sağlıyor.
Kent çevresinde oturan ve her gün işe gidip gelenler için de çok uygun bir araç olan yeni station wagon, şık bir kompakt otomobilin getirdiği özgürlük ve esnekliği onların da hayatlarına taşıyor. Chevrolet doğa tutkunları için de bir dizi kullanışlı aksesuar sunuyor.

Hiç yorum yok: