10 Kasım 2012

Fiat Freemont Türkiye’de!


Ekim ayının otomotiv pazarı lideri Fiat Türkiye, Fiat Grubu’nun Chrysler Grubu’yla yaptığı ortaklığın simgesi haline gelen başarılı SUV modeli Fiat Freemont’u ülkemizde Kasım ayı itibariyle satışa sundu.
Türkiye pazarına hitap eden SUV tasarım ve kullanım özellikleriyle birlikte AWD 4x4 çekiş sistemi ile öne çıkan Fiat Freemont, lansmana özel 93 bin TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.
Fiat Marka Direktörü Okan Baş, “Sınıfında hem en büyük hem de en güvenli olabilme iddiasıyla yollara çıkan Fiat Freemont Avrupa pazarında şimdiye kadar 35 bin adetten fazla müşteri tarafından tercih edildi.
Fiat, İstanbul Autoshow’da da sergilenen Freemont modelinden sene sonuna kadar 400 adet civarında satmayı hedefliyor.
Ülkemizde sadece 2.0 litrelik 170 HP’lik Multijet motorla satışa sunulan Fiat Freemont, hem önden çekişli hem de dört tekerlekten çekişli olarak tercih edilebiliyor. Ön tekerlekten çekişli versiyonlar 6 ileri manuel şanzımanla satın alınırken, 4 tekerlekten çekişli versiyonlar ise standart olarak sunulan 6 ileri otomatik şanzımanla kombine ediliyor.
Lansmana özel indirimle 93 bin TL’den başlayan anahtar teslim başlangıç fiyatıyla dikkat çeken 2.0 litre motorlu ve 6 ileri manuel vitesli Fiat Freemont versiyonları, Urban adı verilen donanım seçeneğiyle müşterilerin beğenisine sunuluyor.

.

Hiç yorum yok: