4 Kasım 2012

Honda’nın Gücü Autoshow 2012’de


Yeni CR-V ve Civic Hatchback modellerini Türkiye’de ilk kez Autoshow 2012’de görücüye çıkaran Honda, standında 12 otomobil ve 2 motosikleti de ziyaretçileriyle buluşturuyor.
Honda, Paris Motorshow fuarında görücüye çıkardığı yeni Civic Hatchback Dizel’i Türkiye’de ise ilk kez Autoshow’da otomobil severlerle buluşturuyor. Bu yeni model, 1.6lt dizel motoruyla hem sürüş performansı hem de yakıt verimliliği konusunda kendi kategorisinde başı çekiyor.

Honda’nın fuar kapsamında sergilediği diğer yeni modeli CR-V ise kalitesi, kullanışlılığı ve zarafetiyle yine Paris Motorshow’dan sonra Türkiye’deki müşterilerin beğenisine sunuluyor.
Her iki modelde de yer alacak yeni dizel motor, ‘Earth Dreams Technology’ adı altında Avrupa’da kullanılacak motor serisinin ilk ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Motorun silindir bloğu ve silindir kapağında yüksek dayanıklı yeni bir malzemenin kullanılması, Honda’ya dünyanın en hafif 1.6 litre dizel motorunu üretme olanağı sağlıyor. Bu hafiflik otomobilin çevikliğine katkıda bulunurken, yüksek verimli kompakt turbo ile hassasiyeti artırıyor ve otomobili, yakıt tasarrufu ve performans dengesinde sınıfının lideri haline getiriyor. 1.6-litre i-DTEC motor, Civic modelinde gelecek baharda, CR-V’de ise gelecek yılın sonunda sunulmaya başlanacak.

Hiç yorum yok: