20 Şubat 2013

Yeni Clio Sport Tourer ve Clio R.S. 200 EDC


Yeni Renault Clio Sport Tourer, beş kapılı bir coupeyi andıran modeli sportif bir station ile segmentinde tek seçenek olma özelliğini koruyor.
Yeni Clio Sport Tourer ile birlikte farklı ve fabrika çıkışlı en geniş kişiselleştirme imkanı sunuluyor. Müşteri sadece dış görünümde değil, iç ambiyansta da seçimine göre kendi Clio Sport Tourer’ını yaratabiliyor.
Yeni Renault Clio Sport Tourer, üstün teknolojik bir mültimedya sistemi olan Renault R-Link’in lansmanını müjdeliyor. R-NAV ile pratik ve kullanışlı dokunmatik ekran navigasyon ve mültimedya sistemi
R-LINK ile Yeni Clio bir ilke daha imza atıyor. Araca entegre 7” bu mültimedya tablet, araca ve internete bağlı, TomTom Navigasyon ve sesli komut, 3D Sound by Arkamys üç boyutlu ses sitemi, R-Sound Effect, R-Link store gibi birçok özelliğe sahip.
Yeni Clio Sport Tourer ile birlikte, segmentinde referans olacak, sürüş keyfi ve yakıt tasarrufunu birarada sunan 4 motor seçeneği ile pazara sunuluyor. Benzinli: 1.2 16V 75bg, 0.9 Turbo 90bg Dizel: 1.5dCi 75 ve 90bg
Energy Tce 90bg: 898cc’lik bu küçük hacimli motor ile Renault, benzinli motor iddiasına geri dönüyor. Stop&Start özelliğine sahip 105 g CO2/km ve 4,5 l /100 km değerler ile çok rekabetçi.
Energy dCi 90bg: Renault dizel motorlardaki efsanevi gücünü Stop & Start ve 220Nm tork ve 3.6l / 100km gibi çok düşük yakıt tüketimi ile devam ettiriyor.
Yeni Clio Sport Tourer, ilk ekipman seviyesinden itibaren segmentinde en donanımlı güvenlik ekipmanlarına sahip: Gündüz LED farları, Cruise control, Bluetooth, USB, 4 hava yastığı, Yokuşta Kalkış destek sistemi, Renault Kart Sistemi, elektrikli gövde rengi yan aynalar, ESP, ABS, AFU, Renault Bass Reflex ve tavan barları.
Yeni Clio R.S. 200 EDC, çift kavramalı EDC vites kutusu ve Renault Sport tarafından geliştirilen yeni motor 1.6 Turbo 200 bg ile spor otomobil yelpazesini genişletiyor. Yeni Clio R.S. 200 EDC, Renault’nun konfor ve çok yönlülük konusundaki deneyimine, aynı zamanda Renault Sport Technologies’nin yarış alanında oluşturduğu uzmanlığına dayanıyor. Yeni Clio R.S.’te sürüş kolaylığı ve üstün keyif şaşırtıyor.

Yeni Renault Clio R.S. 200 EDC arzu edilen ritim veya kullanıma göre sürücüsünün isteklerine uygun şekilde kendini gösteriyor : sakin veya açıkça sportif, şehirli veya otobancı, aile veya tamamen haz tutkunu.
Yeni Renault Clio R.S. 200 EDC’nin sergilediği inanılmaz performans, sürüş konforu ve hesaplı yakıt tüketimi ile birleşiyor. Yeni Clio R.S. 200 EDC sadece sürüş keyfi ve başarılı sportif performansları sağlamıyor. Pistte 100 kilometrede 6,3 litrelik bir yakıt tüketimi ile, araç ayrıca tasarruf ve çevre konusunda değişime yol açıyor. Konfora gelince, her koşulda ortaya çıkarak, kaçınılmaz sağlamlıkla kusursuz yol tutuşunu birleştiriyor. Yeni Clio R.S. 200 EDC her seviyede etkinlik sözünü tutuyor.
Renault Sport Technologies tarafından tasarlanan ve Dieppe (Normandiya) fabrikasında tutku ile üretilen Yeni Renault Clio R.S. 200 EDC yalınlığı arayanlar kadar çekici spor otomobil tutkunlarına da hitap ediyor.
Yeni Clio R.S. 200 EDC Türkiye’ye Mart 2013’ten itibaren sipariş üzerine getirilecek.

Hiç yorum yok: