7 Mart 2014

Yeni Subaru WRX STI ve WRX STI Racing

Yeni WRX STI, WRX serisinin en üst modeli olarak ilk kez Cenevre Fuarı ile Avrupa’ya geldi. Tüm WRX serisinde ortak olan ürün konsepti “Kontrolünüz Altındaki Safkan Güç”, her açıdan geliştirilerek yeni bir boyuta ulaşıyor. Subaru, yeni WRX STI’yi geliştirirken, sürülebilirliğini mükemmel hale getirmek için aracı birçok ülkede çeşitli koşullar altında test etti. Gövde, şasi ve diğer araç bölümlerinin performansları optimize edildi ve aracın genel kapasitesi geliştirildi. Bu, Subaru AWD spor performansının doruk noktasını oluşturuyor.

24 Saat Nürburgring dayanıklılık yarışı için geliştirilen yeni WRX STI RACING
Subaru bu yıl düzenlenecek Nürburgring 24 Saat Yarışına (Almanya’da 19-22 Haziran’da) üst üste yedinci kez katılacak. Bu proje için, FHI ve Subaru Tecnica International Inc. (STI)* yeni WRX STI modelini temel alan özgün ve daha rekabetçi bir yarış aracı yaratmak için işbirliklerini güçlendirdi.
Nürburgring 24 Saat Yarışı, hem hıza hem de stabiliteye sahip performans araçları ile gerçekleştiriliyor. 2012’de elde ettiği son zaferden sonra sınıfında üçüncü kez zafer kazanmayı hedefleyen Subaru, marka değerlerini mühendislik mükemmeliyeti ile kanıtlamayı hedefliyor.

Hiç yorum yok: