10 Ağustos 2014

Şehrin haylazı yenilendi: Juke 1.2

Spor bir otomobil ile SUV konforunu birleştiren Yeni Juke, sıra dışı tasarımı ve yeni özellikleriyle enerjisini yansıtıyor. 2010 yılından bu yana 500 bin adetlik satış rakamına ulaşan yeni Nissan Juke kendine özgü stili, üst düzey yeni güvenlik özellikleri, eğlenceli ve değişken sürüş dinamikleri ile B-Crossover segmentine bir kez daha damgasını vurmaya hazırlanıyor.
Yeni Juke, Nissan'ın ‘V’ şeklindeki belirgin ön ızgarası, sportif dokunuşlarla zenginleştirilmiş yeni ön ve arka tamponları, yeni bumerang arka farları, standart olarak sunulan LED gündüz farlarıyla trend belirlemeyi sürdürüyor. İlk olarak yeni Qashqai’de sunulan 1.2 litre turbo benzinli yeni motor seçeneğiyle de yüksek performans, yakıt tasarrufu ve daha düşük CO2 emisyonu sağlıyor. Yeni Nissan Juke, tüketiciler tarafından heyecanla beklenen panoramik sunroofu, Nissan Güvenlik Kalkanı, yeni nesil Nissan Connect teknolojisi,  kişiselleştirme seçenekleri ve kullanıcılar tarafından büyük beğeni toplayan Nissan Dinamik Kontrol Sistemi ile Nissan markasının yenilik ve heyecan söylemini pekiştiriyor.

Yeni Nissan Juke’un yüzde 40 artırılarak 354 litre kapasiteye ulaşan bagaj hacmi de kullanıcılara daha fazla alan yaratıyor. İngiltere'deki Sunderland fabrikasında üretilen Juke, yenilenen tasarımı ve yeni özellikleriyle Nissan’ın Avrupa'da Qashqai'den sonra en popüler ikinci modeli olma özelliğini koruyor.
Tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor
Cesur ve farklı tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Juke, spor görünümüyle birleştirdiği ikonik crossover karakterini güçlendiriyor. Nissan dizayn ekipleri tarafından en ince detaylar düşünülerek tasarlanan Juke, yenilenen far yapısıyla Nissan'ın imzası niteliğindeki ''bumerang'' çizgisini taşıyor. Aracın ‘V’ şeklindeki ızgarası güçlü duruşunu sergilerken, LED gündüz farları ve Xenon far opsiyonu görüş kalitesini artırıyor, yeniden tasarlanan ön tamponu ise crossover hatlarını keskinleştiriyor. Çevre Görüş Kameralarının yer aldığı LED sinyalli yan aynalar şıklığınızı ve konforunuzu artırıyor. Yeniden tasarlanan arka tamponun agresif yapısı ve bumerang stop lambaları, gece sürüşlerini özgün kılıyor.
Yeni Nissan Juke’un manyetik sarı ve safir mavi dış gövde renk seçenekleri sıradanlığın dışına çıkarak, enerjik bir tarz yaratıyor. Sky Pack versiyonundan itibaren sunulan panoramik sunroof ise yaşam alanının ferahlığını artırırken, yolculukların da havasını değiştiriyor. Baş mesafesinden ödün vermeksizin dışarıya doğru açılan panoramik sunroof, geniş açılı bir gökyüzü keyfi sunuyor.

Hiç yorum yok: