21 Mayıs 2015

Volkswagen Ticari Araç, Yeni Caravelle’i dünyaya İstanbul Autoshow’da tanıttı

Volkswagen Ticari Araç, Yeni Caravelle modelinin Dünya Prömiyeri’ni İstanbul Autoshow’da gerçekleştirdi.

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, İcra Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, Volkswagen Ticari Araç Genel Müdürü Kerem Güven ve Volkswagen Ticari Araç Uluslararası Satış Direktörü Dr. Jan Michel’in katıldıkları organizasyonda ayrıca Yeni Caddy’nin de Türkiye lansmanı gerçekleştirildi.
Dünya Prömiyeri iş ortağımızla ilişkimizin bir göstergesi
Yeni Caravelle’in dünya lansmanının İstanbul Autoshow’da yapılmasının, elde edilen tüm satış başarıları bir kenara, uluslararası organizasyonlarda ülkemizin seçilmiş olması nedeniyle çok büyük onur kaynağı olduğunu belirten Ali Bilaloğlu, “Geldiğimiz bu noktaya, 20 yılı aşkın süredir VW AG ve Doğuş Otomotiv’in sergilediği uyumlu işbirliği ile ulaştık. VW AG’nin çok değerli destekleri her zaman yanımızdaydı. Bundan sonra da aynı destekleri alacağımıza inancımız tam” dedi.
Fuarda Volkswagen Ticari Araç’ın önümüzdeki aylarda pazara sunulacak Yeni Caddy modeli de Türkiye’de ilk kez sergilendi.
Fuarda Yeni Caddy modelinin Türkiye lansmanının da yapıldığını söyleyen Ali Bilaloğlu, “Volkswagen’in başarılı modeli Caddy’nin, 4’üncü nesli, Yeni Caddy de ilk kez İstanbul Autoshow’da Türk kullanıcılarının beğenisine sunulacak. Bizim için çok önemli olan bu iki lansmanı gerçekleştirirken yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Hiç yorum yok: