17 Kasım 2015

Opel'den Elazığ'a yeni bayi

Opel'in Elazığ'daki yeni bayisi "Fırat" Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, Opel Fırat bayi sahipleri Ramazan Gürgöze ve Veysel Bağcı tarafından açıldı.

Yıllık 5 bin adetin üzerinde servis kapasitesi ile 1500 m² ‘si açık, 2500 m²'si kapalı alanda hem showroom hem de servis tesisi olarak hizmet verecek Fırat'ın açılışına Elazığ Milletvekilleri Tahir Öztürk, Metin Bulut, Ömer Serdar, Ejder Açıkkapı, 22. ve 24. Dönem Milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Belediye Başkanları, Siyasi Temsilciler, Bürokratlar, Sivil Toplum Temsilcileri, İş Adamları, Fırat Çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış konuşmasında Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, "Opel'in "Müşterisi ile En İlgili Marka Olma " felsefesini hayata geçirecek bir bayisi daha oldu. Bayiliğimizin ismini ülkemizin en verimli ırmağından alması mutluluk verici. Opel ailesine katılan Fırat'ın ismi gibi bölgeye hareket ve bereket getirmesini diliyorum. Bu yılın son aylarında lokal bazlı bayi yatırımı ile güzel bir kapanış yapıyoruz. Fırat, tecrübeli ekibiyle Elazığ gibi önemli bir pazarda Opel Türkiye'nin Pazar payının büyümesine önemli ölçüde katkı sağlayacak. Verimli, performanslı ve doğa dostu motorlarımız ve yeni modellerimiz ile gücümüze güç katıyoruz. 1.6 Dizel Otomatik şanzımanın motor seçeneklerimiz arasına katılmasıyla birlikte düşük yakıt tüketimini ve sürüş konforunu tüm modellerimizde sunmaya başladık. 2016 yılından 2020 yılına kadar 1 elektrikli otomobil ve Insignia modelimiz ile birlikte ikinci amiral gemisi dâhil olmak üzere pazarlara 29 yeni otomobili sunacağız "dedi.
Ramazan Gürgöze ise "Elazığ'daki Opel müşterileri ile yeni ve müşteri odaklı modern tesisimizle paylaşacağımız için çok heyecanlıyız. Opel yenilenen ürün portföyü ile Türkiye'de önemli bir pazar payına sahip. Opel'in Elazığ'da otomotiv sektöründeki konumunu güçlendirmeye katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Daha güzel işler yapmak ve daha iyi olmaya devam etmek istiyoruz. Katılımınız için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Hiç yorum yok: