8 Mart 2016

Yeni Civic HB’nin prototipi hazır

İngiltere’de üretilip dünyanın dört bir yanına gönderilecek olan yeni Honda Civic’in prototipi Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıktı. 2017 yılında yollara çıkacak olan ve Honda’nın yeni tasarım yaklaşımını yansıtan prototiple birlikte dünyanın ilk yakıt hücreli seri üretim sedan otomobili Clarity Fuel Cell de Avrupalı otomobilseverlerle buluştu.
Honda markasının 2015’te yeniden doğuşunu sağlayan yeni model ve model yenileme atağı 2016 yılında Cenevre’de de sürdürülüyor. Honda, 2016 Cenevre Otomobil Fuarı’nda başta dünya tanıtımı yapılan Civic Hatchback Prototipi olmak üzere Clarity Fuel Cell, NSX, Civic HB, Civic Tourer, Jazz, RA272 kod adlı Formula 1 aracı ve CFR1000L Africa Twin ile boy gösterdi.
Heyecan uyandıran tasarımıyla dikkat çeken Civic Hatchback Prototipi, 2017 başlarında Avrupa tanıtımı yapılması planlanan hatchback modelin yeni neslinin ön gösterimi niteliği taşıyor. İngiltere tesislerinde üretilecek olan yeni nesil Civic Hatchback, Amerika da dahil global pazarlarda satışa sunulacak

Hiç yorum yok: