21 Şubat 2019

Motobike Istanbul 2019 Başladı

Messe Frankfurt Istanbul tarafından düzenlenen Motul ana sponsorluğundaki motosiklet ve bisiklet sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği Motobike Istanbul 2019, Yeşilköy'deki İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.
Motosiklet ve bisiklet severlerin merakla beklediği fuarın açılışı Messe Frankfurt Istanbul Genel Müdürü Tayfun Yardım, Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Motosiklet Endüstrisi Derneği Başkanı Bülent Kılıçer, Motul Türkiye Satış Müdürü Kerem Oyılmaz ve Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke tarafından yapıldı.
Bu yıl 11. kez kapılarını açan Motobike Istanbul yine en prestijli markaların ardı ardına yaptığı yeni model lansmanlarıyla renklendi. Ziyaretçiler bu yıl da önemli motosiklet markalarının yeni modellerine büyük ilgi gösterdi. Dört gün boyunca devam edecek fuarda motosiklet tutkunları; BMW, Ducati, Honda, Harley Davidson, Triumph, Yamaha, Vespa, KTM, Kral, Kuba, CF Moto, Volta, SYM, Bajaj, Polaris, Citycoco, Moto Gusto, Husqvarna, Yuki ve daha birçok prestijli markanın yeni modellerini yakından görme fırsatı yakalayacak.
Açılış günü motosiklet akrobasi gösterileri ile nefes kesen Birkan Polat ve Onur Duva, fuar boyunca gösteri alanında motosiklet tutkunlarına heyecan dolu anlar yaşatmaya devam edecek. “Motobike Academy” kapsamında, konusunda uzman kişilerin yer alacağı yoğun bir söyleşi ve eğitim programı da Motobike Istanbul’da ziyaretçileri bekliyor. Güvenli sürüş eğitimleri, kış rotaları, Motovloggerlar ile söyleşiler “Motobike Academy” kapsamında yer alacak konuların bazıları.
Dört gün boyunca motosiklet ve bisiklet sektöründen önemli konuklar Yigit Top’un moderatörlüğünde ziyaretçilerle buluşacak. Ayrıca, Türkiye'nin yetiştirdiği genç yetenekler Toprak Razgatlıoğlu, Deniz ve Can Öncü kardeşler ile canlı video konferansı yapılacak. Cumartesi günü saat 11:30’da ise “Altın Elbiseli Adam” Barkın Bayoğlu’nu anma programı gerçekleşecek.
Özel yapım ya da kişiselleştirilmiş motosiklet ve bisikletlerin sergileneceği “custom” alanı ise bu yıl da meraklılarını ağırlıyor. Motosiklet tutkunu şık giyimli beyefendi ve hanımefendilerin klasik motorları ile yer aldıkları “The Distinguished Gentleman’s Ride” etkinliğinin ekibi de bu yıl custom alanında yer alıyor.

Hiç yorum yok: