19 Mayıs 2016

TEMSA, Fransa pazarında 5000 otobüse koşuyor

Dünya’nın 66 ülkesine ihracat gerçekleştiren TEMSA, ihracat pazarlarındaki en yüksek araç adedine sahip olduğu Fransa’da 5000’li adetlere doğru adım adım ilerliyor. TEMSA son olarak Fransa’ya 42 otobüs satışı daha gerçekleştirdi.
Fransa yollarında hizmet veren TEMSA marka araç sayısı 4 bin 500 adetleri geçmiş durumda. TEMSA’nın ihracat pazarlarındaki en yüksek araç adedine sahip olduğu ülke Fransa. TEMSA ürünleri Fransa’da taşıma şirketlerinin büyük beğenisini kazanmış durumda.
Fransa pazarına 2016 yılında da çok iyi bir giriş yaptıklarını belirten TEMSA Fransa Bölge Satış Müdürü Çağdaş Hakan Adıyeke, “Son olarak Fransa’ya toplamda 42 adetlik bir otobüs teslimatı gerçekleştirdik. Şu anda Fransa yollarında hizmet veren TEMSA otobüs sayısı 4 bin 500’ü geçmiş durumda. 5 binli adetlere doğru adım adım ilerliyoruz. Fransa pazarında bu kadar güçlü bir konuma gelmemizdeki etkenler arasında taşımacıların ihtiyaçlarına en uygun, kaliteli ürünlerle birlikte yenilikçi bir ürün gamı ve güçlü bir bayiye sahip olmamız bulunuyor. Bunun yanı sıra sık sık müşterilerle buluşma etkinliği düzenliyoruz. Ürün gamımıza yeni eklenen Maraton’un da yer aldığı 15 gün süren bir road show gerçekleştirdik. Road show sırasında Toulouse, Gisy-les-Nobles, Strasbourg (Ingwiller), Paris (Mitry Mory) ve Lyon (Les Abrets) şehirlerinde araçlarımızı müşterilerimizle buluşturduk. Önümüzdeki süreçte TEMSA Fransa pazarında büyüyen ve çeşitlenen ürün gamı ile çok daha büyük başarılara imza atacak” dedi.
TEMSA alan yine TEMSA’yı tercih ediyor
TEMSA’nın Fransa bayisi Dietrich Carebus Group firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Pierre Reinhart da, TEMSA’nın taşımacıların taleplerine hızlı çözümler sunabilmesinin başarıyı da beraberinde getirdiğini belirterek, “Müşterilerimiz TEMSA marka ürünlerde aradıkları yüksek konforu, üst düzey teknolojik donanımı, çağdaş ve ergonomik sürücü bölgesini, düşük yakıt sarfiyat imkânını bulabildikleri için yeni yatırımlarında yine TEMSA araçları tercih ediyor. TEMSA marka kullanan müşterimiz başka bir ürün almaya yönelmiyor bile. Yaşadığı memnuniyet ona zaten gereken adresi gösteriyor. 7 metrelik bir ürün ihtiyacı olduğunu biz TEMSA’ya ilettiğimizde TEMSA bu aracı müşteri ihtiyaçlarına uygun olarak üretti ve satışa hazır hale getirdi. Biz de yeni ürün MD7’den 11 adetlik bir satış gerçekleştirdik. TEMSA marka ürünlerin Fransa pazarında geldiği konumdan ve böylesine güçlü bir markanın bayisi olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Hiç yorum yok: