18 Mart 2010

Dacia'nın suv modeli duster satışa sunuldu

Dacia, "en yeni ve ilk SUV modeli" olan Duster'ı lansmanından önce ön sipariş kampanyasıyla satışa sundu. Duster'in "4x2 1.6 baz versiyonu"nu 29 bin 990 liradan, "4x4 1.6 ambiance" versiyonunu ise 35 bin 900 liradan başlıyor.


Dacia Duster ekonomik bir araç:

Satın alırken ekonomik: Rakipsiz bir fiyat/iç mekân genişliği/ürün özellikleri oranı sunuyor. - kullanımda ekonomik: Düşük yakıt tüketimli ve CO2 salınımlı motor seçenekleriyle donatıldı. Dacia Duster’ın dizel versiyonları 4X2 versiyonda 140 g CO2/km’den daha az bu nedenle Dacia eco² imzasını taşıyor, 4X4 versiyonda ise 150 g CO2/km’den az salınım değerleri sergiliyor.

Dacia Duster, 4,31 m uzunluğu ve 1,82 m genişliği ile, kompakt boyutlara sahip olan bir araç. Aracın büyüklüğü, off-road kullanımda olduğu gibi, şehir ortamında da aynı rahatlıkla kullanılmasını sağlıyor. Dacia Duster, bir yandan arazi araçları dünyasına aidiyetini gösteriyor, diğer yandan çekici çizgiler sergiliyor.


Dacia Duster Renault grubunun güvenlik konusunda genel kabul gören tüm uzmanlığından yararlanıyor. Dacia’nın 4X4’ünde elektronik fren dağıtıcı (EBV) ve acil fren yardımı (AFU) fonksiyonlu Bosch 8.1 ABS sistemi kullanıldı.

Pasif güvenlik alanında, Dacia Duster’da sürücü ve yolcu hava yastıkları (ülkelere göre) ve 3 noktalı güç limitörlü emniyet kemerleri standart olarak bulunuyor.


Yüksek kalite seviyesinin hemen algılanabilir olması amacıyla Dacia Duster, 3 yıl veya 100 000 km garanti ile satışa sunulacak


Hiç yorum yok: